El PP adverteix que els xiquets que han de ser atesos en La Ribera seran derivats a altres centres per la reversió
El PP adverteix que els xiquets que han de ser atesos en La Ribera seran derivats a altres centres per la reversió ARCHIVO

La Ribera passa a gestió pública a partir del pròxim mes d'abril, un "compte arrere cap al caos sanitari" per al sotssecretari regional PPCV, José Juan Zaplana, i la diputada nacional Elena Bastidas. "Es produirà una 'apagada' en les intervencions dels més xiquets, que hauran de ser traslladats en cas de necessitar intervencions com una apendicitis", ha alertat el 'popular'.

Zaplana i Bastidas han mantingut aquest dijous una reunió amb alcaldes, portaveus, afectats i veïns de la comarca. A la trobada ha assistit la gestora del PP de la província de València i el president del PP local, Vicent García, informa el PPCV en un comunicat.

A dos setmanes de la reversió, el sotssecretari ha assegurat que les especialitats de Neurocirugia, Cirurgia Cardiovascular, Cirurgia Plàstica Infantil i Cirurgia Maxilofacial "no podran atendre els menors dels municipis als quals l'hospital dóna cobertura".

Davant aquesta situació, ha reivindicat: "En la protecció de la vida no hi ha ideologies; quan gestiones la salut de les persones has de prioritzar el servei". "Puig, Oltra i Montón han tingut quasi tres anys per a planificar la finalització del contracte, i quan falten a penes 15 dies tot està en l'aire: les condicions dels treballadors, diversos contractes de servei i la custòdia de les històries clíniques de les persones", ha denunciat.

De fet, ha criticat que tant el president com la vicepresidenta "han permès que el capritx ideològic injustificat del seu govern pose en perill la salut dels veïns de la Ribera".

Consulta aquí más noticias de València.