Baleària reprèn aquest estiu l'alta velocitat en la ruta Dénia-Eivissa-Palma amb una travessia de dos hores
Baleària reprèn aquest estiu l'alta velocitat en la ruta Dénia-Eivissa-Palma amb una travessia de dos hores BALEÀRIA

Respecte als horaris programats, l'eixida de Palma serà a les 8 hores amb arribada a les 10 a Evissa, des d'on eixirà a les 11 hores amb destinació a Dénia, arribant allí a les 13 hores. El retorn serà a les 17 des del port de la localitat alacantina amb arribada a Eivissa, a les 19 i partirà de nou a les 20 hores amb destinació a Mallorca, on atracarà a les 22.

Després de Setmana Santa, el fast ferri Jaume II també substituirà els servicis diaris del ferri Bahama Mama (Dénia-Eivissa-Palma) en el període del 3 d'abril al 5 de maig a causa de les reprogramacions de diversos bucs per varades tècniques.

El buc Cecilia Payne, que va ser construït per la drassana australiana Austal -igual que l'Avemar Dos-, presenta una eslora de 86 metres i té capacitat per a 800 persones i 200 vehicles. Aquest fast ferri, que disposa d'unes prestacions que asseguraran la comoditat del passatge durant la travessia, compta amb salons amb acomodació turista i superior, dos bars, una restaurant self-service, terrassa exterior, hotel ca per a mascotes i tenda, entre uns altres.

El vaixell ha sigut batejat com Cecilia Payne, una científica angloamericana destacada de la història que va descobrir que les estreles estaven compostes principalment per hidrogen. En 1925 aquesta tesi doctoral es va considerar com la més brillant en astronomia. En aquest sentit, Baleària ha posat el nom d'aquesta astrònoma al vaixell d'acord amb una de les metes dels Objectius de Desenvolupament Sostenible: la igualtat i l'apoderament de les dones, de la mateixa manera que els dos primers ferris de gas portaran el nom de les científiques Hypatia d'Alexandria i Marie Curie.

REFORCE CONNEXIONS SETMANA SANTA

La naviliera Baleària també ha programat quatre rotacions extra durant Setmana Santa amb el fast ferri Jaume II entre Dénia i el port de Sant Antoni (Eivissa) per a complementar les connexions diàries que realitza el ferri Bahama Mama entre el port de Dénia

i Eivissa.

La companyia ha ampliat els seus viatges els principals dies d'eixida i tornada de les vacances de Setmana Santa per a oferir un millor servici tant als residents a Eivissa com als turistes. Així, operarà rutes extra el 28 i 29 de març i l'1 i 2 d'abril. El fast ferri Jaume II realitzarà la travessia en dos hores en aconseguir els 32 nucs.

Consulta aquí más noticias de València.