Comunitat Valenciana

Santamaría (PP), partidari de demanar la dimissió de Fuset: "Ha de donar la cara, donar explicacions"

  • El president de la gestora del PP de València, Luis Santamaría, ha exigit aquest dimecres al regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, que assumisca responsabilitats polítiques davant la investigació per presumpte fraccionament de contractes i s'ha mostrat partidari de demanar la seua dimissió: "No pot ser que Oltra i Ribó ho oculten sota eixa capa que porten d'invisibilitat".

Així s'ha pronunciat Santamaría després que el Jutjat d'Instrucció número 2 de València haja decidit obrir una investigació al regidor de Cultura Festiva en l'Ajuntament, Pere Fuset, per presumpte fraccionament de contractes i ha sol·licitat a la Policia que indague sobre possibles vincles entre l'edil, Compromís i quatre empreses.

Ha assegurat que han d'assumir-se responsabilitats polítiques "abans de l'obertura de juí oral" perquè és el que "exigeix la societat valenciana". A més, considera "indignant" que alguns grups com a PSPV i Compromís mantinguen un postura de compromís ètic "diferent de la qual s'exigeixen ells mateixos de la qual exigeixen als altres".

"Què passa amb Echávarri? Estic cansat d'escoltar els dirigents socialistes demanar dimissions de persones que no estaven ni imputades", ha dit, recordant el cas de la desapareguda Rita Barberá, per a agregar que a l'alcalde socialista d'Alacant "amb dos processos oberts no se li aplica la norma, és d'una altra pasta".

Per açò, ha prosseguit: "No entenem que siga d'una altra pasta, ni aquest senyor ni Fuset". Considera que l'edil valencià "ha d'assumir la responsabilitat política del que està ocorrent" i ha advertit Compromís que no n'hi prou "amb amagar-ho ara en Falles i distreure-ho entre la multitud".

"Ha de donar la cara, ha de donar explicacions, els problemes judicials que té són seriosos, almenys ha de comparéixer i donar explicacions, tant ell com el senyor Ribó i la senyora Oltra", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento