Comunitat Valenciana

Ferri (Compromís) diu que Fuset "no està sent investigat" i la situació "no és comparable" amb la d'Echávarri

  • El portaveu de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha afirmat aquest dimecres sobre la situació judicial del regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Pere Fuset, que es remet al que ha dit el consistori i el propi edil, que "no està sent investigat". A més, ha dit que "no és comparable" amb la situació de l'alcalde d'Alacant, el socialista Gabriel Echávarri.

Així s'ha pronunciat Ferri en declaracions als mitjans després que el Jutjat d'Instrucció número 2 de València haja decidit obrir una investigació al regidor de Cultura Festiva en l'Ajuntament, Pere Fuset, per presumpte fraccionament de contractes i ha sol·licitat a la Policia que indague sobre possibles vincles entre l'edil, Compromís i quatre empreses.

Segons Ferri, "no està sent investigat", sinó que "hi ha una denúncia d'una persona i la Fiscalia i el jutjat obrin diligències i ara mateix estan investigat, el procediment habitual".

Sobre la situació a Alacant, amb Echávarri processat pel suposat fraccionament de contractes en Comerç, ha assenyalat que quan es va firmar el pacte entre Compromís i PSPV "hi havia una sèrie d'ítems que quan es donaren havia de dimitir, i eixos ítems s'han donat". "De moment, en la situació del regidor Pere Fuset no s'han donat uns ítems; per tant, no és comparable", ha agregat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento