Localitzen a Puçol (València) una menor desapareguda fa un mes a Alemanya
Localitzen a Puçol (València) una menor desapareguda fa un mes a Alemanya EUROPA PRESS - Archivo

Els agents la van trobar aquest passat dilluns, sobre les 19 hores, amb signes d'abandó, desorientada i amb cicatrius de corts superficials en els braços. La menor no portava documentació.

Després d'acompanyar-la a la caserna, els efectius van iniciar les perquisicions per a comprovar la seua identitat i localitzar als seus familiars. La xica es trobava nerviosa i desorientada i ni tan sols podia dir el seu nom.

Davant aquesta situació, els guàrdies civils van obtindre unafotografia d'un periòdic alemany en la qual es donava compte de la desaparició i se sol·licitava ajuda ciutadana.

La menor va facilitar llavors el seu nom i els agents van comprovarque tenia un assenyalament en vigor del seu país d'origen. La Guàrdia Civil va contactar amb la Policia, el Consolat i l'Ambaixada alemanya per a localitzar els seus pares, als quals van donar l'avís després de diverses converses telefòniques.

ABANDONADA PER UN XIC DE 24 ANYS

Segons la investigació, la xica va eixir del seu país a mitjan febrer acompanyada per un home de 24 anys i, després d'arribar a Espanya, va ser abandonada i va haver de sobreviure "pràcticament en la indigència".

La Fiscalia de Menors ha autoritzat el seu ingrés en el centre de menors de la localitat valenciana de Buñol, on serà arreplegada pels seus familiars.

Consulta aquí más noticias de València.