Montesinos diu que el grup socialista roman unit i recolza l'alcalde d'Alacant i eludeix revelar si li succeirà
Montesinos diu que el grup socialista roman unit i recolza l'alcalde d'Alacant i eludeix revelar si li succeirà EUROPA PRESS

"El grup socialista es remet a les paraules d'ahir de l'alcalde i estem completament d'acord en tot el que va declarar, romanem units i tenim molt treball" en l'equip de govern, ha afirmat en la roda de premsa posterior a la Junta de Govern Local, dels punts aprovats de la qual ha donat compte.

Així mateix, Montesinos ha evitat confirmar la seua possible candidatura a ocupar la secretaria local del PSPV en l'Assemblea convocada per l'agrupació el pròxim dia 24.

A preguntes dels mitjans, s'ha remès a les declaracions d'Echávarri d'aquest passat dilluns, en les quals va anunciar que iniciaria els contactes amb la resta de grups per a aconseguir sumar 15 vots en una sessió d'investidura amb ella -la seua número dos- com a candidata.

"Ens queda molt per davant", ha assenyalat l'edil, qui ha insistit que "recolzen" les paraules d'Echávarri "fermament". Així mateix, preguntada sobre si estava disposada a assumir el càrrec, ha insistit que el grup socialista iniciarà "la negociació per a trobar els 15 vots i només si el dia que s'òbriga juí oral, si eixe dia estan els 15 vots, eixe dia es decidirà el futur".

Qüestionada sobre quan s'iniciaran les negociacions, ha precisat: "Ho va dir l'alcalde ahir, des de ja i serà des d'Alacant". Finalment, preguntada sobre si es presentarà per a ocupar el càrrec de secretària local del PSPV en l'Assemblea Ordinària prevista per al dia 24 en la Universitat d'Alacant, Montesinos ha rebutjat fer "més valoracions sobre aquest tema".

Consulta aquí más noticias de Alacant.