Puig sobre la proposta d'Echávarri per a deixar l'Alcaldia: "S'obri la porta a una solució i va per bon camí"
Puig sobre la proposta d'Echávarri per a deixar l'Alcaldia: "S'obri la porta a una solució i va per bon camí" TWITTER GENERALITAT - Archivo

"Si tots els actors es posen d'acord que l'interés general dels ciutadans és el que ha de prevaldre, estic segur que en breu es trobarà la solució idònia", ha agregat en declaracions als mitjans.

Segons ha dit el també secretari general del PSPV, "l'objectiu fonamental és que es resolga la crisi política de l'ajuntament" i considera que "està en vies de solució".

"El que jo vull és que Alacant tinga el pes que es mereix en aquesta comunitat, que estiga d'una vegada per sempre l'ajuntament amb una estabilitat clara i una capacitat d'actuar conjuntament amb la Generalitat per a fer moltes de les coses que estem fent".

Echávarri va anunciar aquest dilluns que deixarà l'Alcaldia si aconsegueix els 15 vots necessaris en una sessió d'investidura per a fer alcaldessa a la seua número dos, la portaveu de l'equip de Govern, Eva Montesinos. El primer edil, processat en el cas Comerç per un presumpte fraccionament de contractes, va remarcar que si no existeixen eixos 15 vots continuarà en el càrrec perquè, en cas contrari, suposaria deixar l'Alcaldia en mans del PP, "un partit podrit i corrupte".

Consulta aquí más noticias de València.