Comunitat Valenciana

L'Exposició del Ninot ofereix la possibilitat de fer una visita virtual en 3D

  • El disseny és del fotògraf rus Màxim Sodomovskiy, especialista en visites fotogràfiques virtuals en 3D.
  • L'objectiu és que "des de qualsevol racó del món es puga visualitzar les temàtiques, les sàtires i els estils diversos".
Entrada a la Exposició del Ninot
Entrada a la Exposició del Ninot
TWITTER JCF
Entrada a la Exposició del Ninot

L'Exposició del Ninot ofereix la possibilitat de fer una visita virtual en 3D per a acostar-se a tots els racons del món, segons ha informat l'Ajuntament de València en un comunicat. La visita pot realitzar-se a través de la pàgina web de la Junta Central Fallera (JCF), igual que la que es pot fer per a conéixer el Museu Faller.

Aquesta iniciativa permet veure amb tot detall l'Exposició del Ninot, que per tercer any consecutiu s'ha celebrat en el Museu de les Ciències, Príncep Felip, de València.

El responsable del disseny d'aquesta visita virtual és el fotògraf rus Màxim Sodomovskiy, especialista en visites fotogràfiques virtuals en 3D, responsable de la qual també es pot fer per a conéixer el Museu Faller i ambaixador del programa activat per la JCF per a promocionar la candidatura que va acabar amb les Falles en la llista de Patrimonis Immaterials de la Humanitat, ha assenyalat el consistori, que ha afirmat que en tots dos casos la seua col·laboració és desinteressada.

Des d'aquest dimarts

La nova visita virtual permet a qualsevol persona interessada a conéixer l'Exposició del Ninot accedir permanentment des d'aquest dimarts a totes les obres d'artistes fallers que la componen.

"Volem posar en valor la tasca professional de les artistes i els artistes fallers i que des de qualsevol racó del món es puga visualitzar les temàtiques, les sàtires i els estils diversos que apareixen en aquesta gran mostra d'art", ha explicat el regidor de Cultura Festiva i president de la JCF, Pere Fuset.

L'edil ha assenyalat que "València té un patrimoni artístic faller impressionant" que es vol "promocionar juntament amb la cultura de la falla associada a aquesta exposició, un dels esdeveniments més antics i destacats de les Falles".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento