Segons ha informat el PPCV en un comunicat, el "resum" de 2017 és "8.207 desnonaments, 700 vivendes buides del parc públic sense rehabilitar i amb una execució del pressupost del 22,44%". Díaz ha oferit aquest matí una roda de premsa en la qual ha enlletgit la consellera Salvador que diga que "ha evitat 58 casos de desnonaments durant 2017, quan durant enguany seguim sent subcampions en desnonaments a nivell nacional".

"A la consellera se li hauria de caure la cara de vergonya, o almenys callar, per respecte a eixes persones que pateixen eixa situació", ha agregat. En aquest sentit, la diputada popular ha explicat que "ni tan sols eixos 58 casos per a possibilitar solucions habitacionals a persones, a famílies desnonades, és gràcies a la llei de funció social de la vivenda".

D'eixos 58 casos, "en 35 han actuat els serveis socials municipals, no la Conselleria, i de les 23 famílies restants, 12 han pogut accedir a vivendes de Bankia, gràcies a aquell conveni pioner". "És a dir, només nou vivendes proporcionades de les quals quatre encara en tràmit", ha assenyalat.

Consulta aquí más noticias de València.