Miguel Barceló va ser senador del Partit Popular entre 1986 i 2008, un càrrec que actualment ostenta el seu nét, Agustín Almodóbar. La seua filla, Ángela Barceló, va ser regidora en l'Ajuntament de Benidorm i diputada autonòmica també pel PP. Miguel Barceló també era el sogre de l'expresident de la Generalitat Valenciana i exministre de Treball, Eduardo Zaplana.

L'Ajuntament de Benidorm ha expressat les seues condolences a la família de l'exsenador. En un comunicat, l'alcalde de la ciutat, Toni Pérez, ha traslladat el condol als familiars en nom de tota la corporació.

Pérez ha traslladat el seu suport per "tan irreparable pèrdua" i ha recordat que Miguel Barceló "va tindre una trajectòria de dedicació i entrega al servei públic que parla per si sola, amb una dedicació especial cap a Benidorm, la ciutat que li va veure nàixer i en la qual va ser regidor, i també de servei a Espanya des del seu càrrec de senador".

Segons el comunicat, Pérez ha tingut coneixement de la notícia de la defunció a l'inici de les comissions informatives que se celebren tots els dilluns i per açò "les condolences de la Corporació es van incorporar a l'acta de la sessió, així com a la de la Junta de Govern celebrada a continuació".

Consulta aquí más noticias de València.