Comunitat Valenciana

Renfe ofereix 25.000 places addicionals en llarga distància per a Falles

  • El dispositiu el formen 80 trens que seran reforçats amb el doble de la seua capacitat habitual.
  • L'oferta global de places ascendeix a 150.000 places en trens d'Alta Velocitat i Llarga Distància.
Un tren Ave
Un tren Ave
EUROPA PRESS/RENFE - Archivo
Un tren Ave

Renfe ofereix 25.000 places addicionals en trens d'Alta Velocitat i Llarga Distància amb origen i destinació València durant la setmana fallera. La companyia ha iniciat una operació destinada a "reforçar l'oferta de places per a fer front a l'elevada demanda".

Segons ha informat la companyia en un comunicat, el dispositiu especial es concreta en 80 trens d'Alta Velocitat i Llarga Distància que seran reforçats amb el doble de la seua capacitat habitual, en les relacions que uneixen València amb Madrid, Barcelona i Andalusia; el que suposa entre 600 i 730 places per cada tren, per a atendre l'increment de mobilitat.

L'oferta global de places ascendeix a 150.000 places en trens d'Alta Velocitat i Llarga Distància. Renfe ofereix 70 serveis diaris d'Alta Velocitat (Ave, Alvia i Intercity) i Llarga Distància (Euromed i Talgo), 35 per sentit, que permeten viatjar des de i fins a València.

Els reforços s'estendran des del 16 de març fins al pròxim 20 de març. Segons estimacions basades en les dades que llança la venda anticipada de bitllets, al llarg d'aquests dies, les dates en què s'espera major afluència de viatgers són els dies 17, 19 i 20 de març.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento