Segons ha informat la formació en un comunicat, la portaveu adjunta en Les Corts Valencianes, Fabiola Meco, ha apel·lat a la normativa vigent sobre protecció de la infància i adolescència i a la responsabilitat i ha recordat que "tenim subscrit un pacte per la infància i adolescència, que ens exigeix i ens obliga a treballar en defensa dels vulnerables removent tots els obstacles existents per a la seua protecció".

En aquest sentit, ha manifestat que els responsables polítics han de "treballar coordinadament" per a "dotar-los de recursos que necessiten urgentment com són els centres, i per a donar-los una segona oportunitat que mereixen". "No és de rebut que les xiquetes i xiquets amb drets vulnerats tornen a ser doblement victimitzats per les institucions obligades a protegir-los", han indicat.

Per açò, la formació ha instat Sagredo al fet que reflexione sobre el seu objectiu de bloquejar les llicències per als centres assistencials en la població, i ha retret a l'edil socialista que "per a algunes autoritats municipals, tot val per un grapat de vots en el barri amb la renda més alta per càpita de la ciutat".

Podem ha recordat que el grup municipal Paterna Sí Pot ha votat en tres ocasions a favor de la instal·lació d'aquest centre i que Podem Paterna, ha reclamat diàleg "per a poder seguir vivint en una Paterna tradicionalment acollidora, independentment de les circumstàncies econòmiques o socials". Per açò, Podem ha destacat que "insistirà en el diàleg, de manera honesta, per a aconseguir la millor societat que volem per a totes i tots".

Consulta aquí más noticias de València.