Comunitat Valenciana

Echávarri deixarà l'Alcaldia d'Alacant només si aconsegueix que Eva Montesinos siga investida alcaldessa

  • L'alcalde d'Alacant, el socialista Gabriel Echávarri, ha anunciat que deixarà l'Alcaldia si aconsegueix els 15 vots necessaris en una sessió d'investidura per a fer alcaldessa a la seua número dos, la portaveu de l'equip de Govern, Eva Montesinos.
Gabriel Echávarri aquest dilluns
Gabriel Echávarri aquest dilluns
EUROPA PRESS
Gabriel Echávarri aquest dilluns

El primer edil, processat en el cas Comerç per un presumpte fraccionament de contractes, ha sostingut que si no existeixen eixos 15 vots continuarà en el càrrec perquè, en cas contrari, suposaria deixar l'Alcaldia en mans del PP, "un partit podrit i corrupte".

Així ha indicat que des de hui mateix s'obrin negociacions amb tots els grups "sense condicions prèvies" per a investir a Montesinos. "Sempre havia dit que no seria un obstacle per a la ciutat d'Alacant", ha mantingut en una compareixença de premsa celebrada en la Sala de Premsa de l'Ajuntament i sense preguntes.

Echávarri ha dit que divendres passat va mantindre una trobada amb el secretari d'Organització del PSPV, José Muñoz, a qui va traslladar la seua decisió "personal".

El també encara secretari local del PSPV ha recordat que els estatuts del partit socialista estableixen que el "pas arrere" s'ha de donar per un processament quan es comunica l'obertura de juí oral, que calcula que serà en "un mes o mes i mig", que és el temps que s'ha fixat per a aconseguir l'acord. En el cas d'arribar eixe dia i no tindre els 15 vots, no dimitirà.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento