Comunitat Valenciana

Rodríguez assenyala que les contractacions en Divalterra compten amb l'informe favorable del secretari

  • VALÈNCIA, 12 (EUROPA PRESS)
El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez
El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez
DIPUTACIÓN DE VALENCIA - Archivo
El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez

El president de la Diputació de València i del Consell de Divalterra, Jorge Rodríguez, ha recalcat aquest dilluns la situació de "normalitat" i "tranquil·litat absoluta" perquè els nomenaments d'alta direcció realitzats en l'empresa pública s'han fet amb l'informe favorable del lletrat que exerceix com a secretari del consell d'administració.

Rodríguez, en roda de premsa, ha apuntat que s'entregaran a Cs i el PP els informes sobre les contractacions, "per descomptat dins del que legalment toque", i que "no hi ha cap inquietud" pel que puguen trobar en ells.

En eixe sentit, ha explicat que és "lògic" que una empresa "de la magnitud" de Divalterra i que "gestiona la quantitat de recursos que gestiona" demane informes a consultors com a "elements de treball i valoració" però ha recalcat que "el que per descomptat té valor és el del lletrat i no hi ha cap preocupació de res" perquè és "favorable", ha postil·lat.

Rodríguez ha assenyalat que des de Compromís no se'ls ha traslladat "cap malestar com sí hem vist, com no podria ser d'una altra forma, de Cs i el PP". Sobre aquest tema, ha explicat que "van demanar els informes i per descomptat, dins del que legalment toque, se'ls donarà tota la informació" i ha recalcat que "no hi ha cap inquietud" pel que puguen trobar en ells. "Si troben alguna cosa igual troben petroli que ens avisen i així intentarem vendre-ho", ha bromejat.

En eixe sentit, ha recalcat que "no hi ha cap inquietud" perquè "precisament el que es fa des de Divalterra és "per primera vegada sol·licitar un informe per a fer els nomenaments, una cosa que no s'havia fet en altres moments" i ha insistit que l'informe del secretari del consell és favorable.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento