Rodríguez demana a Sagredo i Oltra "rebaixar la tensió" i "buscar una solució consensuada" sobre el centre de menors
Rodríguez demana a Sagredo i Oltra "rebaixar la tensió" i "buscar una solució consensuada" sobre el centre de menors PSPV-PSOE - Archivo

Rodríguez, en roda de premsa, ha assenyalat que el PSPV "respecta l'autonomia local" perquè un Ajuntament "puga influir en les seues decisions", però també ha reivindicat la necessitat d'"una coordinació entre institucions".

Per açò, ha demanat "rebaixar la tensió entre Ajuntament i Generalitat" i s'ha mostrat segur que "es poden buscar solucions d'una manera consensuada des d'un diàleg seré i no des de més tensió". "El que fa falta és no fer més declaracions sinó asseure's a reconduir la situació des de la serenitat", ha reclamat.

Rodríguez ha explicat que el partit no ha realitzat cap mediació perquè són "fets molt recents" i ha assenyalat que tant Sagredo com Oltra "sabran reconduir la situació sense necessitat de mediació". En qualsevol cas, ha assenyalat que "si fera falta segur que d'un costat com de l'altre hi hauria totes les facilitats".

En eixe sentit, preguntat per la seua opinió política sobre la denegació de llicències per part de l'Ajuntament, ha insistit en "el respecte a l'autonomia" dels consistoris però també "en la necessitat de coordinació entre les dos Administracions". Així, ha recalcat que "s'ha de reconduir la situació des del diàleg i rebaixar la tensió" i ha recalcat que el PSPV "no tirarà més llenya al foc".

Consulta aquí más noticias de València.