Comunitat Valenciana

El vent arriba als 72 quilòmetres per hora a Bicorp

  • El vent ha registrat ratxes de fins a 72 quilòmetres per hora en la localitat valenciana de Bicorp i la Comunitat Valenciana segueix aquest dilluns en avís per forts vents de component oest que poden arribar als 90 quilòmetres per hora, segons Aemet.
Vent, fulles, tardor, ratxes
Vent, fulles, tardor, ratxes
ARCHIVO
Vent, fulles, tardor, ratxes

Així, fins a les 9:00 hores d'aquest dilluns les ratxes han arribar a Bicorp als 72 quilòmetres per hora, en l'Aeroport de València als 71, a Pego als 70, a Xàtiva als 67, a Bétera als 63, a Xelva als 62, a Utiel als 61, a Oliva als 59, a Barx als 58, a Carcaixent als 57, a Alcoi als 55, a Villena als 54, a Buñol als 54, i a Llíria i València als 53.

L'interior de València està aquest dilluns en avís taronja per vents de fins a 90 quilòmetres per hora, i la resta en avís groc per ratxes que oscil·laran entre els 70 i els 80 quilòmetres per hora. A Alacant només està en avís el litoral nord.

Així mateix, hi haurà intervals nuvolosos predominant el cel a poc nuvolós en el sud i no es descarta alguna arruixada en l'interior de la mitat nord. La cota de neu se situarà entorn de 1.300 metres. Les temperatures es mantindran amb pocs canvis i registraran màximes de 22 graus.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento