Detingut en intentar envestir la Guàrdia Civil amb un cotxe en el qual portava armes prohibides
Detingut en intentar envestir la Guàrdia Civil amb un cotxe en el qual portava armes prohibides GUARDIA CIVIL

L'actuació es va iniciar quan una patrulla de servei de Torreblanca (Castelló) es trobava en el camí 'Mon Rossi' i un cotxe de gran cilindrada va intentar envestir en diverses ocasions al vehicle oficial per a desplaçar-ho fora de la via.

Els agents van iniciar un seguiment al vehicle en qüestió, al que es van unir dos patrulles més, una del la Guàrdia Civil d'Alcalá de Xivert i una altra de Benicarló, que va donar com a resultat la detenció del turisme en el terme municipal de Santa Magdalena de Polpís (Castelló).

En l'interior del cotxe van trobar un revòlver detonador amb 11 cartutxos, dos pistoles elèctriques, tres esprais de defensa personal i 5.885 euros en bitllets fraccionats i monedes.

Per tot açò, el conductor, un home de 50 anys, va ser arrestat com a suposat autor dels delictes d'atemptat contra els agents de l'autoritat, tinença il·lícita d'armes prohibides i municions i danys. Les diligències instruïdes seran entregades en el Jutjat d'Instrucció número 4 de Vinaròs (Castelló).

Consulta aquí más noticias de Castelló.