El "martell de Thor" de la mascletà de la pirotècnia Alpujarreña retrona la plaça de l'Ajuntament
El "martell de Thor" de la mascletà de la pirotècnia Alpujarreña retrona la plaça de l'Ajuntament EUROPA PRESS

El dispar d'aquest divendres ha superat els cinc minuts i ha inclòs 230 quilos de material. Puntualment, a les dos de la vesprada, el crit de 'senyor pirotècnic, pot començar la mascletà!', ha donat començament a uns atronadors minuts que han captivat al públic congregat.

Un potent terratrèmol "molt més ràpid que el de l'any passat", un aeri en crescendo i un final "totalment hermètic" han compost al costat del "martell de Thor" el dispar d'aquest divendres, segons ha explicat el tècnic de la pirotècnia José Alberola.

Aquest martell ha sigut un "boom" que "a la gent li ha impactat molt", ha explicat Alberola. El martell ha eixit en la cinquena retenció, ha indicat, just abans del terratrèmol.

A la mascletà d'aquest divendres han acudit, entre d'altres, la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra; el president de les Corts Valencianes, Enric Morera i la consellera de Justícia, Administracions Públiques, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo.

Així mateix, també han assistit la Fallera Major, Rocío Gil; la Fallera Major Infantil, Daniela Gómez, al costat de totes les seues corts.

Consulta aquí más noticias de València.