Oltra va comunicar a Julià Álvaro el seu cessament i assegura que "no s'ha actuat de manera secreta, sinó discreta"
Oltra va comunicar a Julià Álvaro el seu cessament i assegura que "no s'ha actuat de manera secreta, sinó discreta" ARCHIVO

Oltra s'ha pronunciat així en la roda de premsa posterior al ple del Consell en ser preguntada sobre per què va ser ella i no la consellera del ram, Elena Cebrián, qui va donar la notícia a Álvaro, que assegura es va assabentar del cessament per un mitjà de comunicació, i si va haver-hi un pla secret per a programar el seu relleu.

Ha indicat que ella va parlar amb ell una vegada es va produir el cessament en el ple i ell li va dir que ja havia eixit en un mitjà de comunicació. En tot cas, ha insistit la vicepresidenta que "els nomenaments i els cessaments s'expliquen després d'haver-se produït" i ha negat que s'haja actuat de forma secreta.

Va haver-hi, ha recalcat, "la discreció necessària d'un govern seriós" i ha assegurat que hi ha diferència entre "secret i discret".

A més, la vicepresidenta ha incidit que va ser cessat el Consell, no per la consellera, malgrat que eixe cessament es produeix "òbviament a proposta del conseller" de l'àrea. "No crec que s'hagen de donar més explicacions sobre qui comunica un acord del Consell", ha dit.

Consulta aquí más noticias de València.