Comunitat Valenciana

El Consell no es pronuncia sobre el processament d'Echávarri perquè eixa qüestió és de l'"àmbit municipal"

  • La vicepresidenta i portaveu de Consell, Mónica Oltra, ha assegurat aquest divendres que el Govern valencià no es pronuncia sobre la situació de l'alcalde d'Alacant, el socialista Gabriel Echávarri, a qui l'Audiència provincial ha confirmat el seu processament pel presumpte fraccionament de contractes quan dirigia la Regidoria de Comerç, ja que considera que es tracta d'una qüestió que ha de quedar en l'àmbit municipal.
Gabriel Echávarri en imatge d'arxiu
Gabriel Echávarri en imatge d'arxiu
Europa Press - Archivo
Gabriel Echávarri en imatge d'arxiu

"El Consell no té res a dir", ha apuntat Oltra, qui ha apuntat que al Govern valencià li preocupa "la transparència i el bon govern i per açò hem fet normes que tots els membres el Consell i del Govern compleixen, com el Codi de Bon Govern i mesures que eviten situacions com la qual es produeix en l'Alcaldia d'Alacant".

En aquesta línia, ha apuntat que el Consell creu que tots els governs "han d'estar a l'altura de les expectatives de les necessitats dels ciutadans i a les exigències de transparència i bon govern".

"Puc respondre pels membres del Consell, que sí tenim subscrits codis de bones pràctiques i actuem en conseqüència, la qual cosa és desitjable", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento