"És especialment encertat que hàgeu triat València com a lloc de celebració perquè és un ciutat mediterrània, oberta al món, amb vocació europea i compromesa amb la innovació", ha subratllat per a bromejar amb que l'eurodiputat 'popular' valencià Esteban González Pons "segur que no ha tingut res a veure amb aquesta encertada decisió".

Aquesta cita ha arrancat aquest dijous amb la intervenció de la ministra de Defensa i secretària general del PP, María Dolores de Cospedal; del president del grup PPE en el Parlament Europeu, Manfred Weber i de la vicepresidenta del Govern d'Espanya, Soraya Sáenz de Santamaría i el president del Parlament Europeu, Antonio Tajani. Aquest divendres serà el torn del president de Galícia, Alberto Núñez Feijóo.

La reunió del Bureau -principal òrgan polític del Grup PPE- se centra en la política d'innovació europea, prestant una especial atenció a l'agricultura. Per a açò, els eurodiputats del Grup PPE que assistiran a les reunions debatran un document sobre innovació i intercanviaran punts de vista amb experts convidats a les jornades.

Consulta aquí más noticias de València.