Benavent reitera al jutge del cas Avialsa que en la Diputació hi havia 'zombis' i diu que ha sigut així tota la vida
Benavent reitera al jutge del cas Avialsa que en la Diputació hi havia 'zombis' i diu que ha sigut així tota la vida EUROPA PRESS - Archivo

Benavent estava citat a declarar aquest dijous en el Jutjat d'Instrucció número 2 de Sagunt, en qualitat d'investigat, en una de les peces que se segueixen del cas Avialsa, derivada de la investigació dels contractes d'extinció d'incendis de la Generalitat Valenciana.

A Benavent se li va decidir investigar després que Emilio Máñez, mà dreta de l'exalcalde de Quartell, Francisco Huguet, afirmara en una declaració que cobrava un sou de la Diputació sense anar a treballar a la institució. Tant Huguet com Máñez estan investigats en aquesta peça.

El 'ionqui dels diners' ha reiterat davant el jutge d'Avialsa el que ja ha manifestat en altres ocasions en el jutjat que investiga el conegut cas Imelsa: que en la Diputació es contractaven persones que no anaven a treballar o que les portaven els polítics. I ha sigut així tota la vida, ha insistit.

També ha explicat que quan va arribar a la Diputació, al juliol de 2007, l'expresident de la corporació Alfonso Rus (PP) li va dir que havia d'acomiadar 70 persones. I així li'l va traslladar ell al responsable de personal, però ha indicat que ell no sabia de qui es tractava.

Consulta aquí más noticias de València.