Comunitat Valenciana

Maluma torna a València al setembre amb el seu tour 'F.A.M.E' després de passar per Miami i Nova York

  • El cantant colombià Maluma tornarà a València el divendres 14 de setembre amb un directe en la plaça de bous en el qual presentarà el seu tour 'F.A.M.E' que arranca d'ací a unes setmanes a nivell internacional i farà parada en recintes emblemàtics de Miami i Nova York.
Cartell actuació Maluma
Cartell actuació Maluma
ARROP I TALLAETES
Cartell actuació Maluma

El recital serà a les deu de la nit i les entrades es poden adquirir a partir d'aquest divendres, 9 de març, a través de Ticketmaster, informa l'organització en un comunicat.

Maluma presentarà el seu tercer àlbum d'estudi, 'F.A.M.E'., que inclourà temes en anglés, "un pas molt important en la seua carrera". El primer senzill que ha llançat és 'Corazón', una col·laboració amb el cantant brasiler Nego do Borel inspirada en la cançó 'Você Partiu Meu Coração'.

La gira dóna començament als Estats Units divendres que ve 23 de març i inclou recintes com l'American Airlines Arena de Miami, el Madison Square Garden de Nova York o el Forum de Los Angeles.

L'artista oferirà en aquestes parades "un xou completament nou i diferent", amb cançons de hui i de sempre per a pujar a l'escenari un directe que "no deixarà indiferent a ningú", destaquen els organitzadors.

Aquest tour vé precedit de dos "apoteòsics" a Espanya: 'Pretty boy, dirty boy', en 2016, amb més de 30.000 entrades venudes en set concerts, i el recent 'Maluma World Tour 2017', amb nou dates i 80.000 bitllets. Per açò, la seua promotora, Planet Events, li va concedir dos premis per haver venut més de 100.000 entrades en 16 recitals en menys d'un any.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento