Comunitat Valenciana

Sáenz Santamaría sobre Sánchez: "Políticament convé un president que estiga dins de la llei i fora de la presó"

  • La vicepresidenta del Govern d'Espanya, Soraya Sáenz de Santamaría, ha considerat aquest dijous que Catalunya mereix "un governant que puga dedicar-se íntegrament al fet que eixa comunitat autònoma recupere el lloc que sempre ha tingut". "Políticament convé un president que estiga dins de la llei i fora de la presó", ha remarcat.

Així ho ha indicat la vicepresidenta als mitjans de comunicació a València, on ha participat en unes jornades del PPE, en ser preguntada per la investidura del candidat de JxCat a la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Jordi Sánchez, que ha recordat que actualment es troba a la presó.

"Catalunya mereix un governant que puga dedicar-se íntegrament al fet que eixa comunitat autònoma recupere el lloc que sempre ha tingut i que no va haver de perdre per la irresponsabilitat dels independentistes", ha subratllat per a insistir que una persona a la presó, "per descomptat no és la indicada per a dur a terme eixa actuació".

D'aquesta manera, ha subratllat que políticament "convé un president de la Generalitat que estiga dins de la llei i fora de la presó".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento