Així s'ha pronunciat Tajani durant la seua intervenció en les jornades que el Grup Popular Europeu ha organitzat a València per a parlar sobre política d'innovació, on ha advertit que a Europa i a Itàlia també es viuen "moments difícils i complicats" per l'auge dels partits populistes, per la qual cosa ha reivindicat els valors que defèn el PP, encara que "no sempre és fàcil".

En aquest sentit, ha puntualitzat que per al PP és "molt important defendre la unitat d'Espanya" com així ho ha fet en totes les cimeres i reunions que ha celebrat el PP i les institucions europees. "Defendre la unitat del país, també del meu, és important perquè no puc compartir la proposta de regalar passaports d'un altre país a la minoria alemanya sense acord perquè estem junts", ha remarcat.

D'aquesta manera, ha incidit que "no hi ha fronteres" i no cal mirar arrere, sinó "cap a avant". "És important defendre la unitat de la pàtria: la pàtria europea, la d'Espanya i la d'Itàlia. No hi ha moltes xicotetes pàtries, hi ha una que es diu el meu país Itàlia i per a vosaltres es diu Espanya", ha puntualitzat.

Respecte als resultats electorals a Itàlia, ha admès que el PP no ha guanyat els comicis, però la dreta ha aconseguit el major nombre de senadors, per la qual cosa ha puntualitzat que va a veure què es pot fer en la coalició de dreta per a "defendre els valors del PP". "Ens sentim orgullosos del PP i dels nostres amics que defenen valors del PP", ha dit.

Consulta aquí más noticias de València.