Pet Shop Boys pujaran a l'escenari del Festival Internacional de Benicàssim
Pet Shop Boys pujaran a l'escenari del Festival Internacional de Benicàssim ACER - Arxiu - Archivo

Pet Shop Boys, un dels duos més destacats de la història del pop, encapçalarà una de les nits del Festival Internacional de Benicàssim (FIB) 2018, igual que els ja anunciats The Killers, Liam Gallagher i Travis Scott, segons ha donat a conéixer l'organització del festival en un comunicat.

Des de la trobada s'ha informat de noves incorporacions de diversos estils que van des de Justice, Izal i J Hus fins a Madness, Dorian i The Kooks que, al costat de noms com Two Door Cinema Club, The Vaccines, Catfish and The Bottlemen i Bastille, donaran el "millor" a Benicàssim.

Els Pet Shop Boys -Neil Tennant i Chris Lowe- han navegat sobre els diferents paisatges del pop bailable més modern, i s'han mogut amb rapidesa de la música disc al house o al techno mantenint sempre intactes la seua imatge i so. Considerats com a "irreverents, irònics, romàntics, exuberants", cançons com 'West End Girls', 'It's A Sin' o 'Go West' són part de les seus 42 hits.

En el cas de Justice, els seus "fenomenals directes, implacables xocs de ritmes ballables barrejats amb contundent electro-punk-rock i fulminants elements visuals, mai fallen perquè ells són responsables de part de la millor música de ball del segle XXI i d'estar presents en totes les millors festes amb la seua música", ha apuntat l'organització.

Madness, al seu torn, regalarà des de l'escenari un "rotund set d'himnes pop i ska" d'una de les bandes més essencials del Regne Unit; Izal, amb el seu nou disc 'Autoterapia', serà "pura potència sonora derivada de l'evolució constant d'una banda molt emocional", i que deixarà clar al FIB "per què és un dels grups amb més calat i seguidors del nostre panorama musical".

Consulta aquí más noticias de València.