L'incident va tindre lloc el passat 6 de març, cap a les 9 hores, quan l'agent va observar com discutia una parella a la via pública mentre transitava per un passeig de la localitat.

L'agent es va adonar que l'home, en actitud agressiva, es va abalançar cap a la dona, la va agarrar pel coll amb una mà i va esgrimir l'altra en alt amb el puny tancat en disposició d'agredir-la.

En eixe moment, el guàrdia civil va intervindre i va procedir a identificar-se i a interposar-se entre l'agressor i la víctima, que l'identificava com el seu marit.

L'agent, amb els seus mitjans, va reclamar presència uniformada del cos per a procedir a detenció i trasllat de l'agressor a dependències policials. Així mateix, es va acompanyar a la víctima al centre salut d'Oliva i a dependències policials per a interposar denúncia sobre els fets.

Seguidament es va detindre l'home, de 47 anys i de nacionalitat espanyola, per un delicte de maltractaments en àmbit familiar (violència de gènere). Les diligències instruïdes han passat a la disposició del Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de Gandia.

Consulta aquí más noticias de València.