Comunitat Valenciana

Un guàrdia civil fora de servici evita que una dona siga colpejada per la seua parella a Oliva

  • Un guàrdia civil fora de servici ha evitat que una dona fóra colpejada per la seua parella durant una discussió al municipi valencià d'Oliva, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.

L'incident va tindre lloc el passat 6 de març, cap a les 9 hores, quan l'agent va observar com discutia una parella a la via pública mentre transitava per un passeig de la localitat.

L'agent es va adonar que l'home, en actitud agressiva, es va abalançar cap a la dona, la va agarrar pel coll amb una mà i va esgrimir l'altra en alt amb el puny tancat en disposició d'agredir-la.

En eixe moment, el guàrdia civil va intervindre i va procedir a identificar-se i a interposar-se entre l'agressor i la víctima, que l'identificava com el seu marit.

L'agent, amb els seus mitjans, va reclamar presència uniformada del cos per a procedir a detenció i trasllat de l'agressor a dependències policials. Així mateix, es va acompanyar a la víctima al centre salut d'Oliva i a dependències policials per a interposar denúncia sobre els fets.

Seguidament es va detindre l'home, de 47 anys i de nacionalitat espanyola, per un delicte de maltractaments en àmbit familiar (violència de gènere). Les diligències instruïdes han passat a la disposició del Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de Gandia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento