Comunitat Valenciana

Retirades més de 43 tones de fem de la via pública en les primeres 96 hores de la Magdalena

  • El regidor responsable de l'àrea de Servicis Urbans de l'Ajuntament de Castelló, Rafa Simó, ha destacat que en els quatre primers dies de la Magdalena la neteja viària s'ha traduït en la retirada de més de 43 tones de fem dels carrers, un 5 per cent més que l'any passat.
NETEJA VIÀRIA
NETEJA VIÀRIA
AJUNTAMENT
NETEJA VIÀRIA

El dispositiu especial de neteja dissenyat per l'Ajuntament de Castelló per a la Magdalena 2018 ha permés intensificar la recollida a tots els punts de la ciutat.

Durant les primeres 96 hores de les festes fundacionals -de dissabte a dimarts- s'ha produït un increment de la neteja viària, de la recollida en contenidor i també de la recollida selectiva fins a sumar en conjunt els 789.100 quilos de residus davant dels 731.140 de l'any passat.

Simó ha destacat a més que l'UTE concessionària de la neteja urbana "està utilitzant productes desengrasantes que incorporen complexos neutralitzadors d'olors en tots els seus equips de neteja amb aigua, de manera que, a més d'aconseguir un alt grau de neteja, s'eliminen les olors generades per les restes de menjar, d'orines, de beguda, etcètera, per tal d'aconseguir un resultat òptim".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento