La CVMC promou un certamen per a visibilitzar la creativitat de les dones

  • La finalitat és reconéixer la dona com a "subjecte de creació artística, intel·lectual i cultural".
  • Els treballs podran presentar-se fins a les 22 hores del dijous 31 de maig.
Instal·lacions de l'antiga RTVV
Instal·lacions de l'antiga RTVV
CVMC - Archivo

La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) promou un certamen de peces audiovisuals per a visibilitzar l'acció creativa de les dones valencianes, amb motiu del Dia Internacional de la Dona d'aquest dijous, 8 de març.

Amb el lema 'La dona mira. Mira la dona', està obert a qualsevol tipus de treball audiovisual: arts plàstiques, arts dramàtiques, literatura, música, creació audiovisual, gastronomia, educació, ecologia o innovació. El certamen és de registre obert i no exclusivament professional, detalla la Corporació en un comunicat.

Com a requisits, les peces han de tindre una durada mínima de 30 segons i màxima de tres minuts, crèdits inclosos, i podran incloure qualsevol gènere, forma d'expressió i recurs artístic i creatiu de l'àmbit audiovisual. Es podran realitzar amb qualsevol dispositiu de gravació (càmera de telèfon mòbil, càmera fotogràfica digital, tauleta digital o càmera de vídeo).

Els treballs podran presentar-se fins a les 22 hores del dijous 31 de maig. La CVMC donarà més detalls del certamen durant la jornada del Dia de la Dona.

La convocatòria busca reconéixer la dona com a "subjecte de creació artística, intel·lectual i cultural en un sentit ampli", i respon a la necessitat de "pluralitzar les representacions audiovisuals sobre les dones valencianes", destaca la Corporació en un comunicat.

Sota aquest prisma, la nova radiotelevisió pública À Punt Mèdia s'ha marcat com a objectiu incorporar en l'espai públic de comunicació valencià "la diversitat de mirades i veus de la societat valenciana".

Lloguer d'unitats mòbils i enllaços de satèl·lit

D'altra banda, el Consell Rector de la CVMC ha aprovat la contractació del subministrament en règim de lloguer d'unitats mòbils i enllaços de satèl·lit per a cobrir les retransmissions d'À Punt Mèdia. El contracte es pot consultar en la pàgina web de la Corporació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento