Puig creu que Camps "hauria de tindre certa humilitat" i no espera "res especialment" de la seua citació en Gürtel
Puig creu que Camps "hauria de tindre certa humilitat" i no espera "res especialment" de la seua citació en Gürtel EUROPA PRESS - Archivo

A preguntes dels mitjans, després d'assistir a Alacant a la jornada 'La mobilitat en verd', Puig ha considerat que Camps "després de tot el que ha passat en el seu mandat, hauria de tindre almenys un sentit de l'orientació més raonable i una certa humilitat".

El president socialista ha parlat que Camps va deixar "un rosari" d'imputats i de "actituds gens ètiques, la veritat és que hauria de tindre almenys un poc més de prudència".

A més, ha assenyalat, referent a la confessió d'alguns empresaris sobre el finançament il·legal del PP, que "algunes de les seues afirmacions pareix que li posen fora de la realitat".

"Que hi haja hagut finançament il·legal del PP no és una qüestió opinable; és que ho han dit els empresaris que han pagat; han dit que sí van pagar il·legalment. Això ja no és una opinió és una realitat", ha assegurat.

"Hi ha tantes evidències que crec que, de veres, que no ajuda per a res els valencians i a les institucions valencianes", ha continuat Ximo Puig que ha assenyalat que "afortunadament estem en una nova etapa i el que els valencians sabem és que a eixa etapa que representa Camps i el PP no volem tornar".

DECLARACIÓ JUDICIAL

Preguntat per la citació judicial de Camps, que declara hui davant l'Audiència Nacional com a testimoni, Puig ha afirmat que no espera "res especialment" i sí que "es faça justícia d'una vegada per sempre".

"Que un partit que va anar dopat a les eleccions, com s'ha sabut i com s'ha autoinculpat per un muntó de persones ja, és evident que ha d'assumir les seues responsabilitats polítiques", ha seguit i ha exposat que les responsabilitats judicials "estan residenciades en els tribunals, però les polítiques estan residenciades en els parlaments i en l'opinió pública".

Consulta aquí más noticias de Alacant.