Oltra veu una "burla" que el partit "més corrupte" d'Espanya aprofite la seua majoria en el Senat per a cridar "honrats"
Oltra veu una "burla" que el partit "més corrupte" d'Espanya aprofite la seua majoria en el Senat per a cridar "honrats" EUROPA PRESS - Archivo

Oltra s'ha pronunciat en aquests termes en declaracions als mitjans de comunicació després de participar en un acte a Elx, en ser preguntada per la seua citació per part del PP el 15 de març en el Senat en el marc de la comissió d'investigació del finançament dels partits per a una jornada dedicada a analitzar les seues finances, els comptes de les quals de 2015 van ser desaprovades pel Tribunal de Comptes en un informe el desembre passat.

Sobre aquest tema, Oltra ha afirmat que "pareix que hagen fet a posta" convocar-li en plenes Falles i ha postil·lat que "sent, a més, una comissió del Senat hauria de respectar la diversitat dels territoris".

No obstant açò, ha afirmat que si no pot traslladar-se la seua compareixença a un altre dia, acudirà perquè és una obligació democràtica. "I amb gust m'explicaré", ha dit per a agregar que "pareix una burla que el partit més corrupte d'Espanya, aprofitant la majoria que té el Senat, cride a declarar partits honrats per a tapar la seua pròpia corrupció i misèria i voler fer una confusió".

En aquest sentit, ha aclarit que "no és el mateix" que en l'Audiència Nacional s'està jutjant el PP per finançament il·legal, i tampoc és el mateix que en la llibreta de Luis Bárcenas isca M. Rajoy. "No és el mateix -ha prosseguit- que els empresaris reconeguen que van finançar al PP amb diner negre. No és el mateix que s'estiga investigant quasi qualsevol gran esdeveniment que va ocórrer durant l'època de govern del PP a la Comunitat, com la visita del Papa, Gürtel o Brugal".

Al seu juí, "volen fer veure i confondre als ciutadans com que ací tothom és igual". I açò és, al seu entendre, "quasi ridícul quan tots els dies estem veient desfilar a dirigents del PP pels jutjats i alguns ja fins i tot estan en la presó", ha postil·lat.

Consulta aquí más noticias de València.