La Diputació de València tanca 2017 amb un superàvit de 34,2 milions d'euros
La Diputació de València tanca 2017 amb un superàvit de 34,2 milions d'euros ABULAILA

La corporació provincial ha destacat que la liquidació pressupostària d'enguany significa "l'inici d'una nova etapa: la Diputació deixarà d'estar subjecta al control de l'Autoritat Independent de Responsabilitat Fiscal (AIReF)".

"Hem complit tots i cadascun dels objectius del Pla Econòmic Financer (PEF), la qual cosa significa que aquest 2018 deixem d'estar subjectes a aquest tipus de plans", ha subratllat Gaspar "en defensa de la responsabilitat i l'autonomia de la corporació provincial".

Segons ha apuntat, "els bons resultats en els comptes anuals de la Diputació han sigut possibles perquè s'ha produït un augment d'ingressos que ha vingut acompanyat per una contenció de la despesa". "Estem amortitzant el deute, la qual cosa es tradueix en una disminució del pagament d'interessos", ha precisat el diputat, qui també ha posat l'accent en eixa "major participació" en impostos de l'Estat, principal font d'ingressos de la corporació. "Si l'Estat recapta més, nosaltres ingressem més", ha indicat.

Consulta aquí más noticias de València.