Així ho ha manifestat en declaracions als mitjans després de la presentació de la nova SGR-CV, en ser preguntat per les declaracions de l'ex-secretari autonòmic de Medi ambient, Julià Álvaro, que ha acusat el Govern del Botànic de no haver suportat al pressió dels poders econòmics en polítiques mediambiental.

El cap del Consell ha mostrat el seu "respecte" per les posicions dels dirigents, no dirigents i de totes les persones en general però ha volgut deixar clar que les paraules de Julià Álvaro "no es corresponen amb la realitat".

En aquest sentit, ha defès que el Govern valencià "és un govern per a tots i per a totes que aspira a crear confiança, estabilitat, al fet que hi haja més treball i benestar i a principis mediambientals com és la sostenibilitat mediambiental". En aquest punt, "pot haver-hi mirades diferents però l'objectiu és compartit i és que la sostenibilitat és un valor d'aquest Govern i de la Comunitat Valenciana".

"Les decisions que s'han pres, s'han pres pensant sempre en l'interés general, s'han pres i es prendran sempre per l'interés general", ha conclòs.

Consulta aquí más noticias de València.