Comunitat Valenciana

Bonig creu que Camps dirà en el Congrés "el que considere" i reitera el seu respecte als processos judicials

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha afirmat aquest dilluns que suposa que l'expresident del partit i de la Generalitat Valenciana Francisco Camps acudirà aquesta setmana a la comissió d'investigació del Congrés i al jutjat i "dirà el que ell considere, allò que sàpia i en relació a la seua estratègia". "No tenim res a dir, simplement respecte total i absolut als processos judicials", ha afirmat.

Així s'ha pronunciat Bonig en ser preguntada sobre el fet que Camps haja sigut cridat aquest dimarts a la comissió del Congrés que investiga el presumpte finançament il·legal del PP, convertint-se en el primer exdirigent del partit que desfila davant aquest òrgan. Camps haurà d'afrontar preguntes sobre la presumpta 'caixa b' de la seua formació just un dia abans d'haver de fer el propi davant l'Audiència Nacional en el juí sobre la branca valenciana de la 'Gürtel', al que ha sigut cridat com a testimoni.

Bonig ha incidit que açò "està veient-se en seu judicial" i cal esperar al que decidisquen els tribunals, perquè des del PP acaten sempre les decisions judicials.

Preguntada sobre si coincideix amb l'opinió del periodista Arcadi Espada sobre Camps, ha rebutjat entrar en valoracions i ha reiterat que el PP sempre ha demanat "que es respecte la justícia" perquè d'ací a uns mesos hi haurà una sentència sobre aquest tema.

"No és que es faça un juí paral·lel o no", ha dit la dirigent, a qui li agradaria que "s'informara amb la mateixa profusió de tots els casos que afecten altres comunitats i altres partits i que es deixe actuar la justícia". "Jo no sóc jutge i no vaig a valorar unes proves sobre unes altres o el que diu algú o no en seu judicial sobre la base de la seua estratègia processal, simplement demane respecte", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento