La novena orxatada i taronjada fallera repartirà més de 8.000 gots els dies 7 i 8 de març
La novena orxatada i taronjada fallera repartirà més de 8.000 gots els dies 7 i 8 de març FOTUR

L'orxata de Xufa de València, tindrà la garantia de procedència i qualitat que ofereix la Denominació d'Origen, amb 1.000 litres, mentre que el suc recentment espremut serà de la varietat de taronja 'Lane late' avalat pel Consell Regulador de Cítrics Valencians i oferit per l'empresa valenciana ZUMMO, amb les seues màquines espremedores d'última generació, que processaran 2.000 quilos de taronges per a convertir-les en suc.

A més, està confirmada la visita de la Fallera Major de València, Rocío Gil, i la Fallera Major Infantil, Daniela Gómez, amb les seues respectives corts d'honor, destaca l'organització en un comunicat.

Serà la novena edició de l''Orxatada i Taronjada fallera', que estarà amenitzada per dj's de PRODJ, i es repartirà informació turística de València i la província a càrrec de 'València Turisme', el patronat de turisme de la Diputació de València. També compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de València i de la Junta Central Fallera.

L''Orxatada i taronjada' s'ha convertit ja "en un clàssic de les falles de València, esgotant any rere any les seues existències i amenitzant les dos hores prèvies a les mascletaes, en aquest cas dels dies 7 i 8 de març".

Consulta aquí más noticias de València.