Comunitat Valenciana

Detinguda una parella acusada de vendre droga de forma continuada en la seua casa de Torrent (València)

  • Agents de la Policia Nacional han detingut en Torrent (València) una parella acusada de vendre en el seu domicili droga de forma contínua durant el matí, vesprada i la nit, la qual cosa generava una "gran alarma social" en la zona, segons ha informat la Prefectura en un comunicat.

Als detinguts, de 25 i 28 anys i de nacionalitat espanyola, se'ls atribueix un delicte contra la salut pública. En el moment de la detenció, els agents els van intervenir en el seu domicili 22 paperines d'heroïna, deu de cocaïna, 490 euros i una bàscula de precisió.

Les investigacions es van iniciar al febrer per informacions anònimes, que van alertar els agents que presumptament es produïa una "venda contínua" durant matí, vesprada i primeres hores de la nit, de substàncies estupefaents en una vivenda del municipi de Torrent, la qual cosa va generar una "gran alarma social" en la zona.

Els policies van localitzar la vivenda durant les investigacions i van observar la venda contínua realitzada, presumptament, per un home i una dona, de 25 i 28 anys respectivament i origen espanyol, a més de localitzar marihuana i cocaïna que s'hi hauria mercat allí.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento