Detinguts l'amo d'un bar i un cambrer per vendre haixix en els primers dies de Magdalena
Detinguts l'amo d'un bar i un cambrer per vendre haixix en els primers dies de Magdalena CNP

Les detencions s'han produït dins del dispositiu engegat amb motiu de les festes i que endureix els controls de venda i consum de drogues en aquest període. L'altre arrestat, de 45 anys, es trobava en l'interior d'un vehicle quan va ser sorprès amb més d'una vintena d'antecedents policials, amb cinc borses de marihuana, preparades per a la seua venda a la menuda, segons ha informat la Policia en un comunicat.

Així mateix, els agents han inspeccionat cinc establiments hostelers i realitzat 14 actes per a sanció per infracció a la L.O. 4/2015 de protecció de la Seguretat Ciutadana. La primera fase dins del Pla Operatiu de Resposta Policial contra el tràfic minorista de substàncies estupefaents en locals d'oci s'ha desplegat en les principals places de la zona centre-sud de la ciutat.

Els agents han inspeccionat cinc bars en les proximitats de la plaça de la Constitució i la del Parc de l'Oest i als voltants dels carrers Juan Ramón Jiménez, Maestro Arrieta i Pintor Camarón. En aquesta primera fase de l'operatiu, els agents han identificat a més de mig centenar de persones i han realitzat 14 actes: nou per tinença de substàncies estupefaents, dos per consum, altres dos a amos dels bars per tolerar el consum d'eixes substàncies en el seu establiment i una per tinença d'armes.

Consulta aquí más noticias de València.