El dispositiu de gravació ocult en l'Ajuntament d'Alacant, primera notícia dels informatius d'À Punt ràdio
El dispositiu de gravació ocult en l'Ajuntament d'Alacant, primera notícia dels informatius d'À Punt ràdio TWITTER DE REMEI BLASCO

Quan el rellotge marcava les set en punt, s'ha pogut escoltar en l'emissora: "Són les set. À Punt Notícies". Tot seguit, les tres presentadores de l'informatiu han saludat els oients i han donat la benvinguda a tots: "Bon dia. És dilluns, 5 de març de 2018, benvingudes i benvinguts als informatius d'À Punt".

I la primera notícia amb la qual ha arrancat l'informatiu s'ha traslladat fins a Alacant, on part d'un dispositiu de gravació ha aparegut pegat amb cinta aïllant sota un escriptori del despatx de la Regidoria d'Urbanisme de l'Ajuntament d'Alacant, situat en l'edifici de la Cambra de comerç.

A partir de hui, els butlletins s'emetran cada hora fins a les onze de la nit de dilluns a divendres, i els caps de setmana, els informatius començaran a les huit.

Els informatius de la ràdio, segons va informar en el seu moment la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, se centraran en la realitat valenciana però també informaran de les notícies de la resta d'Espanya i del món perquè l'audiència tinga una visió completa de l'actualitat.

Les informacions se centraran en el servei públic, la informació general, l'esport, l'oratge i el trànsit i arribarà a tots els àmbits informatius com per exemple la cultura, la societat, l'economia, els successos, la política, els tribunals, el medi ambient o els espectacles, entre d'altres.

La informació d'À Punt també podrà seguir-se a través del web www.apuntmedia.es i del compte de tuiter @apuntnoticies.

Consulta aquí más noticias de València.