Comunitat Valenciana

Puig contestarà en les Corts sobre la vaga feminista, pressupostos i com valora l'administració de justícia

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, contestarà en la sessió de control en les Corts a preguntes que li formularan Compromís i Podem sobre la vaga feminista; la seua valoració de l'administració de justícia, per part de Cs, i pel compliment dels pressupostos del Consell, pel qual s'interessarà el PP.
Roda de premsa de Ximo Puig en imatge d'arxiu
Roda de premsa de Ximo Puig en imatge d'arxiu
Europa Press - Archivo
Roda de premsa de Ximo Puig en imatge d'arxiu

Sobre la vaga feminista del pròxim dijous 8 de març, data que coincideix amb la sessió de control a Puig, el síndic de Compromís, Fran Ferri, li preguntarà per la valoració "del primer Consell paritari de la nostra història de la vaga feminista" d'eixa mateixa jornada.

Des de Podem, el portaveu, Antonio Estañ, interpel·larà a Puig sobre les mesures que està adoptant el Consell "per a visibilitzar i democratitzar les cures" domèstiques, davant la vaga del 8M convocada per col·lectius feministes que "va més enllà de l'àmbit laboral i se centra en qüestions com el repartiment" d'eixes cures.

La síndica de Cs, Mari Carmen Sánchez, preguntarà a Puig per la valoració del Consell sobre l'administració de justícia de la Comunitat Valenciana en els seus quasi tres anys de legislatura. Per la seua banda, la portaveu del PP, Isabel Bonig, tornarà a formular la pregunta de com pensa elevar el grau de compliment dels exercicis anteriors del pressupost de la Generalitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento