Els empresaris valencians afronten amb "optimisme" 2018 i un 82% espera pujar les vendes enguany
Els empresaris valencians afronten amb "optimisme" 2018 i un 82% espera pujar les vendes enguany EUROPA PRESS - Archivo

Així es desprèn de l'edició de la Comunitat Valenciana de l'informe 'Perspectives Espanya 2018', elaborat per KPMG amb la col·laboració de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE), que assenyala que el 60% dels empresaris qualifica la seua visió de l'economia valenciana actual de "bona" i "excel·lent"; el 34% de "regular", i un 6% de "roïna".

Per a 2018, la percepció del 45% és que millore encara més, mentre que el 47% espera que es mantinga igual i un 8% creu que anirà a pitjor. En aquest sentit, els empresaris de la Comunitat se situen "entre els més optimistes" del conjunt nacional: el 60% veu positiva la conjuntura regional, un 45% espera que millore en 2018; el 82% dels directius espera majors vendes enguany, un 15%, estabilitat; i quasi la mitat de les empreses augmentarà la plantilla enguany, mentre un 37% la mantindrà.

A més, preveuen una millora de processos i desenvolupament de nous productes, dos prioritats estratègiques. El 55% dels empresaris de la regió contempla més inversions, sobretot en tecnologia. Els empresaris demanen a la Generalitat més innovació i millores en la formació. A més, un terç dels directius ha desenvolupat un pla de contingència enfront del 'Brexit'.

Consulta aquí más noticias de València.