Comunitat Valenciana

Les pluges deixen aquesta matinada 7 litres per metre quadrat i seguiran hui en l'interior de la Comunitat Valenciana

  • Les pluges han deixat un acumulat aquesta matinada de fins a 7 litres per metre quadrat a la Comunitat Valenciana i persistiran aquest dilluns sobretot en l'interior en una jornada en la qual pujaran les temperatures fins als 20 graus centígrads i l'interior de València està en avís groc per forts vents, segons la predicció de l'Aemet.
Predicció d'aquest dilluns
Predicció d'aquest dilluns
AEMET
Predicció d'aquest dilluns

Així, s'ha registrat una precipitació acumulada que al Pinós ha arribat als 7,0 litres per metre quadrat, a Cortes de Pallás als 5,4 litres per metre quadrat; a Segorbe als 5.4 litres per metre quadrat; a Ayora als 4,8 litres per metre quadrat; a Ibi als 4.8 litres per metre quadrat; i a Alcoi als 3,2 litres per metre quadrat.

A més, a Barx s'han comptabilitzat 3,0 litres per metre quadrat; a Utiel 2,8 litres per metre quadrat; a Polinyà 2,8 litres per metre quadrat; a València 2,8 litres per metre quadrat; a Jalance 2,6 litres per metre quadrat; a Carcaixent 2,6 litres per metre quadrat; a Castelló de la Plana 1,6 litres per metre quadrat i Alacant 0,8 litres per metre.

Així mateix, aquest dilluns persistiran els intervals nuvolosos amb probables arruixades en l'interior i sense descartar la resta. La cota de neu se situarà entre 1.200 i 1.400 metres.

Per la seua banda, les temperatures mínimes es mantindran amb pocs canvis i les màximes aniran en ascens, mentre que el vent bufarà de l'oest moderat amb intervals de fort sobretot en l'interior de la província de València, que està en avís groc per ratxes que poden arribar als 80 quilòmetres per hora.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento