Una mascletà amb respecte a la tradició serveix d'estrena a Pirotecnia Zaragozana en la Plaça de l'Ajuntament
Una mascletà amb respecte a la tradició serveix d'estrena a Pirotecnia Zaragozana en la Plaça de l'Ajuntament Europa Press

Pirotecnia Zaragozana ha emprat 102 quilograms de pólvora per a oferir una "mascletà clàssica" que ha comptat amb un so envolupant i un final ensordidor. El delegat de l'empresa en Levante, el pirotècnic valencià Luis Brunchú, que ha coordinat el dispar, ha assegurat en concloure que "ha eixit tot perfecte" i "segons el previst".

Així mateix, ha destacat que "el clima ha ajudat" al fet que tot transcorreguera com s'havia programat, "tant pel que fa a la sonoritat" com a l'evolució de l'acte. "No hi havia molt de vent i això ha ajudat al fet que el transcurs haja sigut el normal de la mascletà", ha dit.

"Hem tingut sort amb el clima. Ens ha ajudat. Ha estat molt bé", ha insistit Brunchú, que ha explicat que Pirotecnia Zaragozana ha volgut debutar en la Plaça de l'Ajuntament de València amb un muntatge clàssic, no per evitar les innovacions sinó per "respecte a la tradició".

"Com a Zaragozana era la primera vegada que disparàvem ací i volíem vindre amb respecte a la mascletà tradicional valenciana de tota la vida", ha dit.

Consulta aquí más noticias de València.