Comunitat Valenciana

Bonig afirma que seguirà presentant propostes "per a solucionar problemes" davant un Consell que "no escolta"

  • La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha afirmat que el seu partit "seguirà presentant propostes per a solucionar els problemes dels valencians, als quals el Consell de Puig no escolta". Bonig s'ha pronunciat així després de la reunió que ha mantingut la direcció regional del PPCV amb el consell de direcció del PP d'Alacant.

Segons ha sostingut el PPCV, en un comunicat d'aquest mateix divendres, amb aquesta trobada Bonig conclou la ronda de contactes amb les direccions provincials després de les mantingudes amb les direccions de València i Castelló.

La presidenta del PPCV ha assenyalat que els governs del canvi "deien que venien a canviar les coses, i quan han pogut s'han oblidat dels ciutadans i dels seus problemes per a dedicar-se a altres coses".

Així, ha assenyalat que "la principal obstinació de Puig en aquests moments hauria de ser solucionar les llistes d'espera en sanitat i deixar de crear problemes en educació. És el que li demanen els valencians, però fa cas omís i prefereix dedicar-se a plantejar reformes de la Constitució que ni li competeixen ni li han demanat".

Bonig ha assenyalat que els valencians "tenen un Consell amb el qual no poden comptar" i, sobre aquest tema, ha assenyalat que és el PPCV "el que està fent propostes i seguirà fent-les".

La presidenta 'popular' va anunciar la setmana passada en les Corts una norma per a limitar el temps màxim que poden esperar els ciutadans en llistes d'espera en sanitat i aquest dijous va assenyalar que quan governe el PPCV recuperarà el districte únic en educació, "i donarà llibertat de les famílies a l'hora de triar la llengua vehicular dels seus fills".

A més, la presidenta del PPCV ha recordat que la seua formació també proposa l'eliminació de l'impost de successions, de l'impost de patrimoni i una sèrie de bonificacions "mentre el Consell de Puig només vol pujar els impostos als valencians".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento