Comunitat Valenciana

El món de la política i l'empresariat lamenten la mort d'Enrique Velarte i destaquen el seu caràcter emprenedor

  • Representants del món de la política i de l'empresariat de la Comunitat Valenciana han lamentat la mort, als 47 anys, del director general de Productes Velarte, Enrique Velarte.

Així, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha expressat les seues condolences per la defunció i ha subratllat "la tasca empresarial desenvolupada, primer pel seu pare, i després per Enrique Velarte", ja que és un "referent en la indústria agroalimentària valenciana que ha sabut mitjançant la innovació revolucionar alguns dels productes de pastisseria valenciana més populars, tant en el mercat propi com en la resta d'Espanya i l'estranger".

El seu treball, ha recalcat el cap del Consell, va convertir la companyia familiar "en un espill en el qual mirar-se per a la resta del sector".

També ha recordat la figura de Velarte el delegat del Govern d'Espanya a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, qui ha fet públic el seu "sentit condol" a la família i amics.

"La Comunitat Valenciana perd un gran empresari. El seu treball perviurà en el temps per a seguir sent motiu d'orgull dels valencians i referent del caràcter emprenedor de la nostra terra", ha remarcat Moragues en un missatge en xarxes socials.

Per la seua banda, la Federació d'Oci i Turisme (Fotur) ha lamentat "profundament" aquesta pèrdua i s'ha unit al dolor de la família.Per als empresaris de Fotur, han continuat, "és un dur colp, doncs ens unia una bona relació".

De fet, recorden que el passat dilluns Enrique Velarte va estar en els Premis Fotur "intercanviant impressions amb la simpatia que sempre li va caracteritzar".

L'empresari valencià Enrique Velarte Navarro, de 47 anys, propietari de la fàbrica de rosquilletes, ha mort aquest matí quan conduïa un vehicle en la V-31, on ha patit una eixida de via mentre es trobava entre els termes valencians de Sedaví i Catarroja.

Els danys en el vehicle han sigut menors, amb el que les primeres hipòtesis apunten al fet que l'empresari va poder haver patit un atac al cor abans de l'impacte.

Velarte és una coneguda empresa valenciana que produeix snacks de forn des de 1969, com rosquilletes artesanes, barretes i palets de pa o pans especials.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento