Així es desprèn de l'informe que 'L'economia de la Comunitat Valenciana 2017 i perspectives per a 2018' que Cámara València ha donat a conéixer aquest divendres i que adverteix que "s'esgoten els efectes d'alguns impulsors del consum com són els mínims tipus d'interés o la caiguda dels preus energètics".

Segons el document, s'espera que el turisme mantinga el seu dinamisme i siga motor de creixement, però no a l'elevat ritme d'anys anteriors. Així mateix, les expectatives apunten una continuïtat del dinamisme de l'activitat del sector de la construcció, tant en rehabilitació com a obra nova, que ja es va poder observar en 2017, i el mercat del lloguer immobiliari serà un dels de major creixement.

Enfront del "moderat" comportament de les exportacions valencianes en 2017, el creixement econòmic esperat a nivell mundial en 2018 suposarà un "motor" per a les vendes valencianes en l'exterior, condicionat parcialment per alguns factors d'incertesa com el 'Brexit', el tipus de canvi o conflictes polítics en determinats mercats, assenyala l'estudi.

Entre els factors que estimularan l'activitat econòmica de la Comunitat en 2018, Cámara València assenyala que l'economia internacional mantindrà un notable ritme de creixement, la qual cosa implicarà per a l'economia valenciana un "impuls a turisme estranger, una major demanda de les exportacions valencianes i un major dinamisme de les inversions estrangeres de capital".

Consulta aquí más noticias de València.