Comunitat Valenciana

Gerardo Camps no assiteix a la comissió d'investigació de Fira València per problemes de salut

  • El diputat nacional del Grup Parlamentari Popular Gerardo Camps ha enviat aquest dijous un escrit a les Corts Valencianes en el qual excusa la seua assistència a la comissió que investiga la gestió en els recintes firals de la Comunitat Valenciana a causa d'una lumbociatàlgia, causada per una hèrnia discal.
Gerardo Camps
Gerardo Camps
CONGRESO - Archivo
Gerardo Camps

Així ho ha indicat la presidenta de la comissió, la diputada de Cs Rosa García a l'inici de la sessió d'aquest dijous que ha començat amb la compareixença de l'extresorera del PPCV, Yolanda García. Posteriorment, sobre les 18.30 hores, estava previst que ho fera Gerardo Camps.

Aquesta és la segona vegada que el diputat nacional del PP no compareix en aquesta comissió. En la primera ocasió, va demanar posposar la seua compareixença, prevista per al dijous 15 de febrer, en coincidir amb la sessió plenària en el Congrés dels Diputats dels dies 13, 14 i 15 de febrer. A més, va argumentar que eixe mateix dia, a les 16.00 hores, estava convocada també la Comissió de l'Estat Autonòmic, de la qual forma part.

Gerardo Camps està citat en la Comissió de les Corts en qualitat d'exconseller d'Economia, Hisenda i Ocupació per a explicar els possibles sobrecostos en les ampliacions del recinte firal i la celebració del Congrés Nacional del PP en 2008 en el qual Mariano Rajoy va ser reelegit candidat a la Presidència del Govern, i la factura del qual es va pagar fa tan sol uns mesos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento