Dos detinguts a Dénia després de deixar-se en una casa que havien assaltat un cartó que usaven per a pidolar
Dos detinguts a Dénia després de deixar-se en una casa que havien assaltat un cartó que usaven per a pidolar CNP

Així mateix, en una segona operació, desenvolupada dimarts de matinada, agents de Dénia van detindre altres dos homes després que una patrulla, que realitzava un filtre de seguretat, els donara l'alt quan circulaven en un vehicle amb diverses bicicletes. Els ocupants, en lloc de frenar, van accelerar la marxa.

En eixe moment va començar una persecució policial pels carrers de Dénia que va acabar amb la col·lisió del vehicle que conduïen els presumptes delinqüents contra una vorera, la qual cosa va provocar que es punxara una de les rodes. Va ser així com es va aconseguir la detenció de tots dos.

Quan van escorcollar el cotxe, van trobar a l'interior una gran quantitat de ferramentes utilitzades habitualment per especialistes dedicats al robatori de vivendes, a més, van comprovar que les bicicletes, valorades en més de 4.000 euros, acaben de ser robades de l'interior d'un domicili.

Finalment, les dos operacions, incardinades en el pla de prevenció de robatoris amb força en domicilis de la ciutat Dénia, i elaborats de manera coordinada per la Brigada de Seguretat Ciutadana i Policia Judicial, van culminar amb l'esclariment de dos robatoris en interior de domicilis, i la detenció de quatre persones, amb edats compreses entre els 36 i 46 anys i originaris d'Espanya, el Marroc i Romania.

Consulta aquí más noticias de Alacant.