Comunitat Valenciana

La UPV, entre les cent millors universitats del món en Agricultura i Ciències Forestals

  • La Universitat Politècnica de València (UPV) és una de les cent millors universitats del món en Agricultura i Ciències Forestals, segons l'última edició del QS World University Rankings per matèries publicat aquest dimecres.

La institució acadèmica ha destacat en un comunicat que a més, respecte a l'edició de 2017, la UPV millora en cinc de les tretze disciplines en les quals apareix com a referent internacional i en les altres huit es manté.

D'aquesta forma, destaca la millora d'Enginyeria Mecànica, disciplina en la qual la UPV puja cent llocs respecte a l'any passat fins a situar-se entre les 150 millors universitats de l'àmbit internacional.

A més de en aquesta branca de l'enginyeria, la Universitat Politècnica entra també en aquest top 150 en altres quatre disciplines més: Arquitectura; Art i Disseny; Enginyeria Química i Enginyeria Civil.

El rànquing QS destaca igualment el lideratge de la UPV en Enginyeria Elèctrica, Electrònica i de Telecomunicacions; Ciències Ambientals; i Estadística, en les quals aconsegueix situar-se entre les 200 millors universitats del món.

UNIVERSITAT DE REFERÈNCIA EN 13 DISCIPLINES

D'igual manera, en Ciència de Materials, la UPV està entre les 250 més destacades; en Informàtica i Física se situa en el top 300; i en Matemàtiques entre les 350.

Per tant, la Universitat Politècnica de València "destaca com una de les universitats de referència en 13 de les 48 disciplines analitzades en aquesta última edició QS World University Rankings per matèries", ha explicat.

Respecte a l'any anterior, a més de la pujada de cent llocs en Enginyeria Mecànica, la UPV millora els seus resultats en altres quatre disciplines, en més de 50 llocs respecte a l'any anterior en totes elles. En concret es tracta d'Informàtica; Enginyeria Elèctrica, Electrònica i de Telecomunicacions; Ciències Ambientals; i Física.

La universitat ha destacat que aquest rànquing es troba entre els "més prestigiosos" de l'àmbit internacional, juntament amb el de Shanghái i el rànquing THE (Times Higher Education). En aquesta última edició, el QS World University Rankings per matèries ha classificat un total de 1130 universitats de 151 països.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento