La ràdio d'À Punt començarà a emetre butlletins informatius aquest dilluns
La ràdio d'À Punt començarà a emetre butlletins informatius aquest dilluns @APUNTNOTICIES

La ràdio d'À Punt començarà a emetre butlletins informatius horaris el dilluns 5 de març a les set del matí. Aquests espais s'emetran cada hora fins a les onze de la nit de dilluns a divendres i els caps de setmana. Els informatius començaran a les vuit del matí.

Segons ha informat la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació en un comunicat, els informatius se centraran en la realitat valenciana però també informaran de les notícies de la resta d'Espanya i del món perquè "l'audiència tinga una visió completa de l'actualitat".

Les informacions se centraran en el servei públic, la informació general, l'esport, el temps i el trànsit,una actualitat que inclourà tots els àmbits informatius com per exemple la cultura, la societat, l'economia, els successos, la política, els tribunals, el medi ambient o els espectacles, entre d'altres.

Els serveis informatius d'À Punt "volen ser un referent per a la societat valenciana, un espai on trobar tots els temes i totes les seccions de l'actualitat, que arreplegue la diversitat i la pluralitat social, que vertebre el territori i el lloc on acudir per a saber tot el que passa en el territori valencià".

La informació d'À Punt també podrà seguir-se a través del lloc web www.apuntmedia.es i del compte de tuiter @apuntnoticies.

Consulta aquí más noticias de València.