Desmantellat un grup de traficants que va segrestar i va torturar a un membre per un ajust de comptes a l'Horta Sud
Desmantellat un grup de traficants que va segrestar i va torturar a un membre per un ajust de comptes a l'Horta Sud EUROPA PRESS

Així, segons ha informat la Benemérita en un comunicat, s'han detingut huit persones, s'han practicat un total de sis registres: quatre en domicilis i dos d'ells en establiments comercials, en els quals es van intervenir nombrosos efectes el valor dels quals supera els 110.000 euros.

L'operació -denominada 'Monsul'- va començar el passat 28 d'abril de 2017, després de tindre coneixement d'un ajust de comptes entre els membres d'una banda organitzada per una quantitat de 900 grams d'heroïna que guardava en una vivenda de Torís (València). Per tot açò, es va poder comprovar que es tractava d'un grup criminal que es dedicava al tràfic de drogues.

Un dels detinguts va ser torturat i segrestat pels subjectes que formaven part d'aquesta banda, a causa d'un ajust de comptes entre ells.

Fruit de les perquisicions obtingudes pels agents en aquests mesos d'investigació, s'ha estudiat i analitzat informació, per a localitzar i controlar als segrestadors a més de localitzar nombroses propietats, béns i negocis a nom de societats o terceres persones i la seua implicació en activitats il·lícites.

Així, es va efectuar el 29 d'abril de 2017 amb l'entrada i registre en un domicili de Torís, on es va intervenir 900 grams d'heroïna i un telèfon mòbil, procedint-se a la detenció de quatre persones, tres homes i una dona.

La segona fase de l'explotació es va realitzar el passat dia 22 de febrer amb cinc entrades i registres en diferents immobles, tres en les localitats de Catarroja i Beniparrell i altres dos en naus industrials de Catarroja i Alfafar, on es va intervenir diverses armes prohibides entre elles armes blanques de gran grandària, 15 telèfons mòbils, tres ordinadors, 9.000 euros en metàl·lic i joies d'or, procedint-se a la detenció de quatre persones, tres homes i una dona.

El resultat final de l'Operació Monsul ha sigut la detenció de dos homes i sis investigats: quatre homes i dos dones d'edats compreses entre els 29 i 66 anys d'edat, pels delictes de segrest, tortures, lesions, tràfic de droga i defraudació del fluid elèctric i per pertinença a organització criminal.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció nº1 de Catarroja i Jutjat de Primera Instància i Instrucció nº4 de Requena.

Consulta aquí más noticias de València.